Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mi történik Szíriában?

A blog elsődleges célja, hogy bemutassa hiteles forrásokra hivatkozva, hogy mi történik a Közel-Keleten, elsősorban Szíriában. Naponta több százan halnak meg a szabadságért harcolva, eközben a média ritkán számol be a fontos eseményekről. A számok, amiket közlünk hozzávetőlegesek és több forrásból származnak.

Friss topikok

Címkék

38 (1) alalam (1) célok (1) erős (1) forradalom (1) gyerekek (1) hadsereg (1) halott (1) hamah (1) hámai (1) homs (2) idegzet (1) katonaság (1) mészárlás (1) nők (2) omawi (1) onsyria (1) revolution (1) snc (1) syria (3) szabad (1) szabadságharc (1) szíria (2) szíriai (1) Címkefelhő

Archívum

A blog céljai

2012.02.04. 10:55 Gusshun

Elsősorban szeretnénk független tájékoztatást adni a Közel-Keleten zajló eseményekről. Blogunk elsősorban Szíriáról fog szólni, mivel a hazai médiában nagyon kevés információ jelenik meg az ott zajló szabadságharcról. 

Szíriában a 2011. márciusában kitört felkelés óta az ENSZ adatai szerint körülbelül 7000 embert öltek meg, százezreket börtönöztek be, több tízezren sebesültek meg. Más források szerint a halottak száma 10.000 fő felett van. Sajnos teljes mértékben független médiumok ki vannak tiltva az országból. Ezért a helyi beszámolókra támaszkodunk, illetve több külföldi médium jelentésére, mint például:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint látjátok rengetek facebook-os oldal van. Ezek folyamatosan frissülnek, képeket, videókat töltenek fel, melyek néha brutálisan mutatják be a valóságot. A Közel-Keleten és Észak-Afrikában zajló eseményeket nagyon nagy mértékben támogatták az online közösségi csatornák. Nyilván ezek nem minden esetben közölnek teljesen pontos információkat, de igyekszünk 1-1 hírt több helyről is leellenőrizni mielőtt közzétesszük. 

Naponta kb. 18 órát figyeljük a fenti oldalakat és még sok másikat, hogy napra kész friss információkat közöljünk. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a hírek. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: célok szíria forradalom revolution szabadságharc syria alalam onsyria omawi

A bejegyzés trackback címe:

https://sziria.blog.hu/api/trackback/id/tr824064987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása