Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mi történik Szíriában?

A blog elsődleges célja, hogy bemutassa hiteles forrásokra hivatkozva, hogy mi történik a Közel-Keleten, elsősorban Szíriában. Naponta több százan halnak meg a szabadságért harcolva, eközben a média ritkán számol be a fontos eseményekről. A számok, amiket közlünk hozzávetőlegesek és több forrásból származnak.

Friss topikok

Címkék

38 (1) alalam (1) célok (1) erős (1) forradalom (1) gyerekek (1) hadsereg (1) halott (1) hamah (1) hámai (1) homs (2) idegzet (1) katonaság (1) mészárlás (1) nők (2) omawi (1) onsyria (1) revolution (1) snc (1) syria (3) szabad (1) szabadságharc (1) szíria (2) szíriai (1) Címkefelhő

Archívum

Homs-i mészárlás

2012.02.04. 11:58 Gusshun

A mai napon 337 ember vesztette életét Homs városában közép Szíriában. A sebesültek száma 1300 fő. A hadsereg megtámadta a várost éjszaka valószínűleg nehéztüzérséget vetették be. A kórházakba nem lehet eljutni sok sebesültet otthon kezelnek. Hiány van gyógyszerből. 

Jelenleg Dariaban Damascus egyik peremkerületében temetéssel egybekötött tüntetések zajlanak. A halottak pár órája hunytak el. Az AlJazeera videója:

 

Szólj hozzá!

Címkék: syria homs

A bejegyzés trackback címe:

https://sziria.blog.hu/api/trackback/id/tr744065206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása