Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mi történik Szíriában?

A blog elsődleges célja, hogy bemutassa hiteles forrásokra hivatkozva, hogy mi történik a Közel-Keleten, elsősorban Szíriában. Naponta több százan halnak meg a szabadságért harcolva, eközben a média ritkán számol be a fontos eseményekről. A számok, amiket közlünk hozzávetőlegesek és több forrásból származnak.

Friss topikok

Címkék

38 (1) alalam (1) célok (1) erős (1) forradalom (1) gyerekek (1) hadsereg (1) halott (1) hamah (1) hámai (1) homs (2) idegzet (1) katonaság (1) mészárlás (1) nők (2) omawi (1) onsyria (1) revolution (1) snc (1) syria (3) szabad (1) szabadságharc (1) szíria (2) szíriai (1) Címkefelhő

Archívum

Homs-ban folytatódnak a harcok

2012.02.06. 18:45 Gusshun

A szír vezetéshez hű erők a mai nap folyamán folyatták véres mészárlásukat. Homs városában a mai napon eddig 61 halálos áldozatot követeltek a harcok. További 19 ember vesztett életét az ország többi területén. 

A fenti videón Karm Al Zaitun nevű kerület látható, mely Homs városában található. 

Ebben a videóban arról beszélnek, hogy ez lett az eredménye a kínai-orosz ENSZ vétónak. "Assad vagy Te vagy Mi! Hol vannak az arabok, hol vannak a mohamedánok, hol van a világ? Isten segítsen!"

 

Szólj hozzá!

Címkék: homs

A bejegyzés trackback címe:

https://sziria.blog.hu/api/trackback/id/tr424072590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása